U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

2023-2024 evaluatie museumbezoek - coördinator (zgn aandachtswijken) PO

Geachte directeur/cultuurcoördinator,

Uw school doet dit schooljaar mee aan het Cultuurmenu en staat in een zogenaamde aandachtswijk (is dit niet zo, gelieve dan het middelste evaluatieformulier uit het menu te gebruiken).. Het Cultuurmenu bestaat al bijna 20 jaar en draait grotendeels op giften van fondsen. Van bepaalde fondsen zijn de doelen vanaf dit schooljaar aangepast.

Om te kunnen aansluiten bij sommige veranderingen en te kunnen aantonen dat we passen in de nieuwe doelstellingen, willen we u een aantal vragen stellen.

De uitkomsten van de vragen verwerken we in een verslag dat naar de fondsen gaat. Daarnaast willen we graag de verbeterpunten die u eventueel aangeeft opnemen in ons volgende lessenaanbod.

We zouden we het erg op prijs stellen als u ons ondersteunt door de enquête in te vullen. Wij vragen u daarom vriendelijk onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het invullen van de 21 vragen duurt ca. 10 minuten.

U kunt het evaluatieformulier wel uitprinten maar niet opslaan. Het ingevulde formulier wordt automatisch doorgestuurd aan het Projectenbureau Haagse Musea en de gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Medewerkers van het Projectenbureau Haagse Musea

Er zijn 21 vragen in deze enquête.